Inovatívna technológia chladenia WindFree™

Samsung WindFree™

Rad klimatizácií Samsung s technológiou inteligentného chladenia WindFree™, umožňuje vďaka tisíckam mikrootvorov, ktoré zabezpečujú rovnomerne a jemne šírenie čerstvého vzduchu v každej miestnosti, pracovať, relaxovať a pohodlne bývať, bez nepríjemného studeného prievanu. Režim WindFree™ tak vytvára „Still Air“ prostredie zaisťujúce kedykoľvek celkovú pohodu. 

Ako to funguje?

Samsung WindFree™ - princíp
Klimatizácia Samsung najskôr otvorí predný panel a v režime rýchleho chladenia vychladí priestor od jedného rohu k druhému. 
Samsung WindFree™Samsung WindFree™ - princíp
Akonáhle sa v režime rýchleho chladenia dosiahne nastavená teplota, predný panel sa automaticky zatvorí.
Samsung WindFree™ - princíp
Režim WindFree™ distribuuje chladný vzduch cez tisíce mikrootvorov. 

Inovatívna technológia Samsung WindFree™

Spoločnosť Samsung, svojou inovatívnou technológiou chladenia WindFree™, využíva stagnujúci vzduch na vytvorenie príjemne chladného a pohodlného prostredia počas celej svojej životnosti.

Modely klimatizácií s technológiou WindFree™

Výhody

Klimatizácia so systémom WindFree™

Skutočné pohodlie

Inovatívna technológia WindFree™, využíva desatisíce mikrootvorov, na zabezpečenie miernejšieho a rovnomernejšie prúdenia vzduchu, takže ľudia v miestnosti nepociťujú prakticky žiadny vietor, len príjemný ochladený vzduch.  

Zníženie nákladov a úspora energie

V porovnaní s normálnym chladením, spotrebúva vonkajšia jednotka, v režime WindFree™, menej elektrickej energie*. Na svoj chod potrebuje len minimálnu energiu.   

*Na základe interných skúšok nástenných klimatizačných zariadení WindFree™ 4Way, WindFree™ 1Way a WindFree™, pri ktorých sa porovnávala spotreba energie v normálnom režime a režime chladenia WindFree™. Teplotné podmienky: vonkajšia teplota 35 °CDB/24 °CWB, vnútorná 27 °CDB/19 °CWB. Výsledky závisia od faktorov prostredia a konkrétneho použitia.
**Úspory energie závisia od modelu, faktorov prostredia a konkrétneho použitia.

Inovatívna technológia WindFree™
Inovatívna technológia WindFree™

Znížená hlučnosť

Vďaka nízkym otáčkam, je chladenie v režime WindFree™, schopné eliminovať okolitý hluk a v porovnaní s normálnym chladením vytvára podstatne menej hluku. Hladina hluku  každého modelu je prísne testovaná v bezodrazovej miestnosti.*

*Hladina akustického tlaku je relatívna hodnota, závislá od prevádzkových podmienok, ako je vzdialenosť a akustické prostredie; môže sa líšiť podľa modelu.

Typový rad Samsung WindFree™

Samsung WindFree™ - nástenná jednotka
Nástenná jednotka
Samsung WindFree™ - jednocestná kazeta
Jednocestná kazeta
Samsung WindFree™ - štvorcestná kazeta
Štvorcestná kazeta

Potrebujete poradiť?

Neviete sa rozhodnúť aké riešenie klimatizácie je pre vás to správne? Nevadí, my Vám radi poradíme.

TECH-ENERGY Slovakia s.r.o.